Kilo alma, kilo verme ve vücut geliştirme teknikleri

Eğer pektus hastası biriyseniz kilo probleminizin olma olasılığı fazladır. Kilo alma, kilo verme ya da vücut geliştirme konusunda bir çok diyet yaptınız, çeşitli yöntemler uyguladınız, başarılı oldunuz ve ideal kiloya kavuştunuz. Bu süreçte herkesin ayrı bir hikayesi var. Uyguladığınız yöntemleri, nasıl beslendiğinizi, hangi egzersizleri yaptığınızı buradan herkesle paylaşabilirsiniz. 

kalitelibeslenme.com
Evde vücut geliştirme

Eğer en sağlıklı beslenme önerileri hakkındaki bilgilerinizi artırmak isterseniz sizler için bilimsel araştırmalar ve makalelerden faydalanarak özel olarak hazırlanmış dünyanın en  kapsamlı sağlıklı beslenme önerileri rehberine bakmanızı öneririm.

Zayıflamak kadar kilo almak da çok zor farkındayız. Bütün uğraşlarınıza rağmen kilo alamadıysanız o zaman yanlış giden bir şeyler var demektir. İşte o yanlışları tespit etmek istiyorsanız sağlıklı kilo alma yöntemleri ile ilgili bir makale var. Ben o bilgilerden çok faydalandım ve 1 yılda 15 kilo aldım.

 

 

Eğer kısa sürede zayıflamak istiyorsanız sağlıklı kilo verme yöntemleri konusundaki bilgi düzeyinizi artırmanız gerekebilir.

Daha sonra vakum bel kullanan hastalarla yapılan yeni bir anketi sizlerle paylaşmayı düşünüyoruz.

Yorum bırakın